Ik wil met je praten

Vroeg of laat krijgt ieder mens met de dood te maken. Toch praten de meeste mensen maar weinig over deze laatste fase van het leven. Het is ook niet gemakkelijk om erover te praten, maar wel belangrijk!

Want als je van elkaar weet welke wensen er in deze laatste fase zijn, dan is de kans groot dat ze ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Wacht daarom niet en bedenk of bespreek  wat jouw verwachtingen en wensen zijn. Dan is het mogelijk om deze fase in te vullen zoals je dat zelf graag wilt – en mensen in je omgeving duidelijk te maken hoe zij je kunnen steunen en helpen. Want ieder mens is tot het laatste toe van betekenis.

Ik-wil-met-je-praten-banners_336x280-300x250

Op ikwilmetjepraten.nu leest u meer over hoe u een gesprek kunt starten, waarom het zo belangrijk is en vindt u activiteiten die u op weg kunnen helpen.