Wensenboekje

Wat vandaag is, kan morgen anders zijn 

Hoe bereid ik me voor? Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase is er dit boekje. Een ongeneeslijke en/of chronische ziekte die achteruitgaat. Ervaringen uit je omgeving. Redenen om dit boekje voor jezelf te gaan gebruiken. Als inspiratie, praatstof en/of houvast.

   

Alleen samen
Samen met familie/ vrienden/ kennissen/ artsen/ zorgverleners kun je de laatste fase van je leven zo aangenaam mogelijk invullen. Omdat er zoveel mensen bij zijn, is het handig om zaken op te schrijven en te delen met alle betrokkenen.

Wat biedt dit boekje?
Handvatten, inspiratie voor gesprekken, tips en hopelijk structuur, rust en inzicht. Met ruimte om je eigen wensen op te schrijven. Nu allemaal gebundeld.

Meer mogelijk
Als jouw wensen bekend zijn, is er misschien meer mogelijk dan verwacht.

Digitale versie downloaden

De digitale versie van het Wensenboekje is voor iedereen gratis beschikbaar en te downloaden. Deze interactieve pdf kun je bewerken door op de lijntjes te klikken, tekst te vullen en vervolgens op te slaan.

Dit is een uitgave van de NETWERKEN PALLIATIEVE ZORG FRYSLÂN http://www.netwerkpalliatievezorg.nl/friesland

Gedrukte versie aanvragen

Inwoners uit de gemeenten Noordoost-Fryslân en Dantumadiel kunnen gratis één Wensenboekje bestellen door een e-mail te sturen naar info@vptz-nofriesland.nl onder vermelding van ‘Wensenboekje’ en uw naam en adres. Bent u woonachtig buiten de gemeenten Noordoost-Fryslân en Dantumadiel dan kunt u eveneens een Wensenboekje bestellen, tegen betaling van de verzendkosten. U krijgt bij ontvangst een brief met het IBAN-nummer waarop u het bedrag aan verzendkosten kunt overmaken. Bij voorbaat hartelijk dank.